Bobbie Ruiten, salesmanager bij Metatronics

Per 1 mei is Bobbie Ruiten aangesteld als salesmanager. Zij is verantwoordelijk voor onze bestaande klantportfolio en de uitbreiding daarvan. De focus zal met name liggen op de segmenten smart building, smart city en industriële toepassingen. Daarnaast vult zij het huidige management team aan en zal ze een actieve rol gaan spelen in het beleid en strategie van Metatronics.

Met haar ruime ervaring op gebied van sales en business development in o.a. IT, luchtvaart en consumenten elektronica brengt zij zeer veel kennis en ervaring in. “Metatronics is erg blij Bobbie aan boord te hebben”, aldus Frank Boon, directeur, “Wij zien een enorme groeipotentie in productontwikkeling en met name in de Internet-of-Things-markt en kunnen daar met de komst van Bobbie een gedegen invulling aan geven”.

Ook Bobbie zelf is erg blij met deze nieuwe stap in haar carrière; “Metatronics biedt nieuwe uitdagingen op zowel management- als sales gebied binnen een zeer innovatieve branche. Naast relatiebeheer en de uitbouw van de klantportfolio ga ik mij tevens bezig houden met de ontwikkeling van concepten voor bestaande en bewezen IoT-producten”.

Mocht u kennis willen maken met Bobbie of meer willen weten over de dienstverlening van Metatronics dan kunt u haar bereiken op 06-10899106.