IoT readiness - intro (NL)

De IoT Readiness Scan

De IoT Readiness Scan kost slecht 10 minuten van uw tijd en resulteert in een persoonlijk rapport inzake uw IoT readiness.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij delen geen klantinformatie met derden. De IoT Readiness Scan is ontworpen in samenwerking met Mark Global BV.

Profiteer van de eindeloze mogelijkheden
die het Internet of Things te bieden heeft

Vindt nieuwe manieren<br> om uw klant te bereiken


Vindt nieuwe manieren
om uw klant te bereiken


Het Internet of Things biedt bedrijven nieuwe manieren om klanten te bereiken. Locatie gebonden communicatie biedt de mogelijkheid om massa reclame te doorbreken en de interactie met de klant naar een hoger niveau van relevante persoonlijke boodschappen te tillen via de smartphone.
Track kwalitatieve<br> klantdata 


Track kwalitatieve
klantdata 


De oplossingen die voortvloeien uit IoT maken vooruitstrevende data tracking mogelijk. Van routing, secure positioning en migratie patronen tot het testen van promotionele activiteiten op locatie, gepersonaliseerde loyaliteits programma’s of inhoudelijke boodschappen. Gedragsgegevens zijn beschikbaar op individueel klantniveau en early adopters plukken de vruchten door competitieve voordelen.
Verhoog de<br> klantbeleving


Verhoog de
klantbeleving


Door het omarmen van de technische mogelijkheden van IoT en het exploiteren hiervan op een veilige en zorgvuldige manier springt men in op het grote potentieel aan verhoogde klantintimiteit. De integratie met social media leidt tot relevante conversaties en daardoor tot een positieve klantbeleving.

Cases

Geloof ons niet, geloof onze partners…

Thomas Brinkman
Commercial Director
My Order

img-star-rating

“Onze betaaloplossing voor vending apparaten maakt betalen niet alleen veiliger maar opent ook  nieuwe kanalen van rechtstreekse klantcommunicatie via de smartphone. Voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld dynamische prijsvoering en loyalty programma’s voor vending machines. Wij hebben deze oplossing ontwikkeld in samenwerking met Metatronics.”

Richard de Goederen
Co-Owner
Clippon

img-star-rating

“Onze oplossingen op basis van beacons zijn recent gebruikt in verschillende toepassingen, variërend van betaalmogelijkheden in de retailmarkt tot tracking mogelijkheden in transport en logistiek. In samenwerking met onze partner Metatronics hebben wij klant specifieke beacon hardware en software ontwikkeld en geleverd.”

René Schouwman
Co-Founder/Director
Inteliments

img-star-rating

“Inteliment werkt nauw samen met Metatronics op gebied van geïntegreerde IoT oplossingen. De systematische en pragmatische aanpak van Metatronics in de ontwikkeling van nieuwe IoT ontwikkelingen maakt het voor ons mogelijk om relevante en kosteneffectieve oplossingen aan te kunnen bieden. Metatronics’ “out of the box” technologie aanpak maakt van onmogelijkheden mogelijkheden.”