Metatronics

Metatronics ontwikkelt en produceert slimme elektronische producten, voor zowel professionele als  industriële en consumenten markten, in de breedste zin van het woord. Onze klanten bestaan uit zowel multinationals als MKB bedrijven die een partner zoeken voor de realisatie van hun innovatieve producten.

De “customer experience” staat centraal bij Metatronics. Producten worden steeds intelligenter, waarmee mogelijkheden tot meer intuïtief gebruik ontstaan. Technologie is en wordt een telkens minder beperkende factor voor intelligente producten. Producten worden opnieuw uitgevonden en uitgangspunten worden opnieuw geëvalueerd, waardoor vaak vernieuwende en tot de verbeelding sprekende producten ontstaan. Metatronics is opgericht in 2003 en heeft in de afgelopen jaren een bewezen track record gecreëerd. Hierdoor is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele partner op gebied van productontwikkeling.

Metatronics onderscheidt zich als volgt:

* Focus op bruikbare eindproducten
* Kennis van ontwikkeling van compleet nieuwe producten (NPD)
* Ondersteuning met strategische product-ideevorming
* Totaal aanpak van een ontwikkeltraject (gebruikers, gebruiksomgeving, behuizing, sensoriek, mechaniek etc.)
* Korte time-to-market, beschikking over veel kennis van high-end elektronische producten en ontwikkelmethodes
* Een uitgebreid netwerk van complementaire technologie bedrijven waarmee wordt samengewerkt

Metatronics werkt met multidisciplinaire teams die gedurende het ontwikkelproces het gehele product concept in beeld houden. Hierdoor zijn alle disciplines (elektronica, mechanica, chemie, etc.) continu bij het proces betrokken om uw productontwikkeling tot een succes te maken.

Daarnaast treed Metatronics altijd op als een single source; er wordt samen met de klant een product ontwikkeld en niet parallel met een ander bedrijf. Hierdoor is Metatronics altijd betrokken bij de productie wat een extra toegevoegde waarde is.

Indien u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op.