Verstevigde basis door twee nieuwe partners

Het heeft wat tijd en inspanning gekost maar met twee nieuwe partners aan boord is onze basis op diverse fronten enorm verstevigd. Beide partners zorgen niet alleen voor nieuwe investeringsmogelijkheden maar brengen ook een netwerk van potentiële klanten mee. Beide partijen brengen ook veel ervaring mee zoals grote affiniteit met de slimme elektronica die wij ontwikkelen en veel kennis en ervaring met ons businessmodel.

Binnen ons businessmodel zorgen wij voor de volledige ontwikkeling en productie van de door de klant gewenste elektronica. En dit geldt voor projecten op allerlei gebieden zoals bijvoorbeeld apparaten en sensoren voor energie neutrale woningen of een apparaat waarmee allerlei informatie verkregen kan worden over statussen van ladingen in een container zodat het logistieke traject geoptimaliseerd kan worden. Metatronics onderscheidt zich in de markt door korte doorlooptijden. Het ontwikkelen van de elektronica inclusief de voorbereidingen voor de productie kan binnen 30 weken gerealiseerd worden. Dat is snel voor een productontwikkelingsproces. Indien door de klant gewenst regelt Metatronics ook de volledige productie van het product.  Metatronics staat voor volledige ontzorging voor de klant.

Ontwikkeling gebeurt in eigen huis en dat vraagt continue optimalisatie van kennis en processen. Met twee nieuwe partners en toegenomen financiële slagkracht kunnen we Metatronics verder uitbouwen en onze positie in de markt verstevigen. En deze markt ziet er veelbelovend uit, de vraag naar IoT applicaties begint nu echt los te komen. Er lopen momenteel een aantal aanvragen voor grote opdrachten waarbij we in de eindfase van de onderhandeling zijn. Dat zou een omzet verdubbeling of zelfs meer kunnen betekenen.